Pas op voor aanbiedingen van advocaten en adviseurs op timeshare gebied!

Het is zeer zeker niet de eerste keer dat er wordt gewaarschuwd voor de praktijken van de zogenaamde  advocaten en adviseurs die de timeshare eigenaars benaderden met een op het oog interessant voorstel. Helaas is dit onderwerp weer actueel en met het opkomende vakantie seizoen zullen er waarschijnlijk meer en meer klachten binnen komen van consumenten die zijn benaderd.
U wordt gebeld door een aardige man of vrouw…dit zijn de zogenoemde “cold calls” waar u als consument nooit heeft gevraagd om gebeld te worden maar toch op hun lijst blijkt te staan. De beller zegt advocaat of adviseur te zijn, en legt uit dat er een vonnis is uitgesproken waardoor u de inleg van het contract terug kunt krijgen. U moet alleen wel even de advocaatkosten betalen. Een investering van een paar honderd of duizend euro om veel meer terug te krijgen. Voor iets waar u toch geen gebruik van maakt. Mooi toch?

Hoe komen dez e mensen aan uw gegevens? Helaas komt het maar al te vaak voor dat een lijst met namen van eigenaars van bepaalde clubs of resorts is doorverkocht op verdachte wijze.

Het zogenaamde bedrijf zet een mooie pagina web op met allerlei informatie, (die in sommige gevallen niet eens overeenkomen met de wettelijke standaarden voor websites), en met commentaars van tevreden klanten.  Telefoontjes worden meestal gepleegd vanuit “boiler rooms” waar telemarketers voor een commissie de klanten bellen en overhalen om een bedrag te storten als aanbetaling van de eventuele kosten die uiteraard terug worden gestort zodra de rechtzaak er doorheen is.

Het klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook. Er is geen rechtbank die een dergelijk vonnis heeft uitgesproken. We hebben het hier over twijfelachtige praktijken van zogenaamde adviseurs, die misbruik maken van het feit dat veel mensen waarschijnlijk spijt hebben van hun beslissing om in timesharing te stappen.

Bij Mindtimeshare hebben wij een lijst samen gesteld van de meest genoemde bedrijven in emails van ongeruste consumenten die in de laatste 12 maanden zijn gebeld en in veel gevallen geld hebben gestort maar daarna niets meer hebben gehoort of gezien.

Bratley & Sharp Associates in Marbella

S&B Associates in La Cala de Mijas

Ramirez & Ramirez Abogados SL in Fuengirola

Legal Timeshare Authority in Spanje

Hobson & Bach in Tenerife

Owners Action Group in Engeland en Spanje

Owners Solution in Engeland en Spanje

Refund Action Group in Engeland en Spanje

Pointsindependencecommission.com in Tenerife

ITRA refund action in Fuengirola

Reclaimgc.com / Resale GC Marketing SL in Gran Canaria, Tenerife y Oslo (Noruega)

Greenges 2005 SL in Fuengirola

The Justice Group Direct in Fuengirola

Timeshare Owners Claim in Engeland en Spanje

Bundys Solicitors in Fuengirola

Solano Abogados in Tenerife

Fernando Benitez Hierro_FBH Abogado in Calahonda

Als Gouden Regel geldt altijd, ga niet in op een voorstel van een bedrijf dat u belt of benaderd zonder dat u daarom heeft gevraagd. BETAAL NOOIT GELD aan een bedrijf dat u op dez e wijze benaderd. Statistieken wijzen erop dat in een 99% dez e bedrijven niet te vertrouwen zijn en dat de klant nooit meer zijn geld terug ziet. Bij twijfel neem altijd eerst contact op met hetMindtimeshare team via de email customercare@mindtimeshare.com

Mindtimeshare

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Dutch, Mediation services, Tips & Advice, Warnings and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.