Bent u gebeld door de Advokaat van het buffet Leon Cardenal in Alicante?

Een nieuw advokaten kantoor heeft zich gemeld genaamd Bufete Juridico y Financiero Leon Cardenal.

Deze zogenaamde “juridish adviseur” belt hoofdzakelijk Nederlands sprekende timeshare eigenaars met het nieuws dat in verband met veranderingen in de Spaanse wet, er geld kan worden geclaimed van de aankoop van het lidmaatschap.

De adviseur die belt is Dhr.Jan van de Bosch en na het gesprek wordt er een informatieve email gestuurd waar in wordt uitgelegd dat de Spaanse regering een 10% van de kosten vraagt om het geclaimde geld te kunnen over schrijven. En ja hoor, u raadt het, Leon Cardenal zal u die kosten in rekening brengen en dan wordt dit terug gestort als de claim niet door gaat of verrekent als u het geld toe gestuurd krijgt van de regering!

Leon Cardenal, heeft volgens hun papieren een adres in Alicante, Calle de Granada 6 bajo A, 03001 Alacant.

Het email adres is leoncardenal@lawyers.com en er is zelfs een website beschikbaar www.leoncardenal.com welke geheel in het Engels is opgezet, zonder de mogelijkheid van Spaanse taal of Nederlands. Deze website was geregistreerd in Juli 2011.

Telefoon nummers voor contact zijn een mobiel nummer in Spanje 0034608203310 en een fax 0034966182492

Maar helaas zoals in de meeste gevallen van de bedrijven die op onze site worden genoemd, er zit een ander verhaal achter Leon Cardenal.

Er zijn geen advokaten kantoren ingeschreven in het officiële register in Spanje en ook is er geen advokaat bekend of geregistreerd onder de naam Leon Cardenal.

Er is geen verandering in de wet en alle prietpraat over een rechtzaak is dus zeer zeker niet aan de orde.

Leon Cardenal heeft echter een andere uitleg, zij staan inderdaad niet insgeschreven omdat zij samen werken met een advokaten buro genaamd Arenas S.L.

Arenas S.L. heeft adres Calle Somera 10, 2º, 29001 Málaga, telefoon 0034 952210601 en Fiscaal registratie nummer B29692837

Dit advokaten kantoor Arenas S.L. is in Malaga, een van de steden die niet op de website wordt genoemd als stad waar Leon Cardenal een delegatie heeft.

Gezien het bovenstaande willen wij dus een waarschuwing sturen naar al die timeshare eigenaars die zijn benaderd door dit kantoor. Bent u gebeld door de heer Van de Bosch of iemand anders die zegt te werken voor het kantoor van Leon Cardenal met telefoon nummer 0034 608 203 310 ? Laat het ons weten!

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus resale companies, Dutch, Mediation services, Warnings and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bent u gebeld door de Advokaat van het buffet Leon Cardenal in Alicante?

 1. W. Schabbink says:

  We zijn gebeld namens Leon Cardenal door de heer Marcel de Vries. Hij vertelde me dat Cardenal van justitie de opdracht had er voor te zorgen dat het geld van de pay back weer bij de rechtmatige eigenaren terug kwam. Het totale bedrag van ingelegd geld was door justitie in beslag genomen. We moesten een identietijdsbewijs en een copie van de tegoed cheque opsturen. Dan kwam alles voor elkaar. De kosten (10%) moesten we vooraf betalen. We zouden nog horen welk bedrag dat was. Daarna hebben we nog niks weer gehoord.

  • Hallo Meneer Schabbink,
   Bedankt voor uw commentaar.
   Nee deze heren zijn zeer zeker niet te vertrouwen en zeer zeker niet door de Spaanse regering of ministerie van Justitie aangewezen om deze zaken af te handelen. Er is zowieso geen pay back of claim.
   Dus, geen geld betalen want helaas ziet u dat geld waarschijnlijk nooit meer terug!
   Groetjes
   Customer Care

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.