Akta dig för Viva Connect!

Viva Connect är ett så kallat ”resale” eller återförsäljningsföretag som är baserat i södra Spanien. De har anknytning till företaget Continent Connection, vars verksamhet redan stängts ner av den spanska polisen.

Viva Connect ringer upp personer som äger TimeShare och erbjuder hjälp med att sälja vidare deras vecka då de hävdar att de har hittat en intresserad köpare. Erbjudandet är självklart mycket förmånligt och de tar inte ut någon som helst provision eller betalning för sitt jobb, men man måste teckna en försäkring på X antal hundra (eller tusen) euro. Dessa pengar, menar de, får man igen då köpet gått igenom, vilket tar runt 6 veckor.

Det enda problemet är att det finns ingen köpare och affären blir aldrig av.
Dessutom går dom emot den nya Europeiska TimeShare Direktiven då de tar emot betalningar i förskott, vilket är strikt förbjudet.

Vi vet att företaget nu anställt svensktalande personal och kontaktar konsumenter på den svenska marknaden. Är ni drabbade? Var snälla att kontakta oss för hjälp och råd.

Läs mer på Konsumentverkets hemsida:
http://www.konsumenteuropa.se/Nyheter/Nyhetsartiklar/Nyhetsarkiv-2011/Konsumentvarning-Viva-Connect/

Viva Connects uppgifter är:
www.viva-connect.com
Tel : (+34) 952 045 688  / 952 577 721
Fax : (+34) 952 045 689
Email : info@viva-connect.com
Adress : C/ del Pilar APDO 211, Oficina Mijas O.P.
Mijas Pueblo, 29650 Malaga, España
Annan adress : Avenida A. Machado 18, A.C. 107, 29630 Benalmadena Costa.

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus resale companies, Costa del Sol, Swedish, Warnings and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Akta dig för Viva Connect!

  1. philip says:

    yes i have.i think ive been scamed by this so called company.

  2. rena mcl says:

    we have been called from a company called viva etc saying they want to buy our holiday club membership but want £1295 upfront for security. have you heard about them. thanks rena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.