Tankar, Mindtimeshare, Sanningen

Sedan jag startade Mindtimeshare har jag sett många timeshareägare som bytt ut deras äganderätt mot Holiday Club medlemskam.

Trots de avtalsenliga löften erbjudna av marknadsförare av semesterklubbarna, som försäkrade att de skulle ändra ägarförhållandena för andelslägenheten till deras namn, så är det fortfarande holiday club medlemmar som får krav på att betala sin ”före detta” timeshares årliga underhållsavgifter. Kort sagt, dem föll i holiday clubens fälla!

Jag har också stött på många konkreta bevis på ren förvrängning i marknadsförningen av Cashback. De muntliga löftena om 100% återbetalning i säljpresentationerna har aldrig uppfyllts. Vi har många fall av offer för Cashback, som var lovade 100% cashback återbetalning, med som många år senare insett att allt var en bluff.

2011, efter många år av klagomål, beslutade sig de brittiska myndigheterna slutligen att stänga ner ett av de största näten av företag som marknadsförde holiday clubs; Incentive Leisure Group.

Den andra gruppen som marknadsför holiday clubs, Club Class, har även dom sina dagar räknade, då de brittiska myndigeterna (High Court) tillslut ska bedöma nedläggningen av sju av deras företag verksamma på brittisk mark. De hårda bevisen mot Club Class modus operandi är tydliga, och de lär inte vara tillåtna att fortsätta verka inom Storbritannien framöver.

Hur som helst så fortsätter Club Class att vara verksamma med liknande modus operandi, och är redan i hårt arbete med att utveckla liknande system. ITRA & EFTAG är inte deras enda huvudsakliga etablering, utan vi kommer att informera våra läsare om ett stort antal nya bolag, grundade av Club Class. En del är på gång och andra redan verksamma.

Man undrar verkligen vilken typ av trovärdighet Club Class kan ha när listan över klagomål mot deras nät av företag är enorm!

Väl medvetandes om Club Class modus operandi och deras Class Action ITRA (uppbackad med otaliga konkreta bevis) undrar man hur denna grupp har den moraliska auktoriteten att framföra en grupptalan rättegång mot ett annat företag.

Hur kan de brittiska och spanska myndigheterna tillåta en grupp av företag, som redan vilselett tusentals europeiska konsumenter, att använda rättsystemets verktyg för att fortsätta vara verksamma och ge sig ut i påstådda rättsliga åtgärder?

Hur länge måste vi vänta? Hur många nya ärenden och klagomål måste Mindtimeshare ta emot av konsumenter, främst av allt timeshareägare, angående Club Class / ITRA?

Vi borde kräva brådskande åtgärder av de brittiska och spanska myndigheterna.  I Spanien bör fokus ligga på Andalusien regionen (Costa del Sol är en del av det) och på Kanarieöarna.
Offer för ETOO, Club Class, ITRA, Premiere Travel, Cashback Europe & EFTAG bör stå upp för sig själva och börja kampen!

Den brittiska högsta domstolen (High Court) och de spanska domstolarna där preliminära undersökningar äger rum angående Club Class, bör göras medvetna om denna grupp av företags modus operandi.

 

English version: http://wp.me/p1kmoi-hS

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus Holiday Clubs, Canary Islands, Cash Back, Costa del Sol, Swedish, Warnings and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.