Se upp för personer som låtsas arbeta för Gran Canaria Turist Kontor

Vad skulle du göra om du hade ett prestigefyllt företag med en utmärkt produkt till försäljning och ett erkänt varumärke, och du inser att ett annat företag med en tvivelaktigt förflutet inom affärslivet, utan din tillåtelse, använder ditt namn, låtsas att tillhöra din organisation och till och med marknadsför sin egen produkt under ditt företags namn?

Hur skulle det kännas om du dessutom vet att detta företag säljer en produkt som genererar hundratals klagomål men ändå fortsätter att arbeta på grund av det faktum att de försäkrar sina kunder att de är anslutna till ditt företag?

Vem som helst skulle naturligtvis rådgiva dig att protestera, anmäla fallet och göra allt för att stoppa det, eller hur?

Tro det eller ej, detta scenario är exakt vad som pågått under de senaste åren med Gran Canarias turistkontor “Turismo de Gran Canaria” och ingen av öns myndigheter har lyckats stoppa det!

Sedan många år tillbaka har anställda från företag som Day International Marketing SL, Wunschurlaub SL, Lifestyle Holidays, med flera, dagligen pratat med konsumenter i syfte att sälja en produkt som kallas Voyager Travel. För att fånga konsumentens intresse låtsas de vara anställda av Gran Canarias turistkontor och säger att de utför ett frågeformulär i syfte att främja turismen i området. De förklarar bokstavligen för konsumenter att de “arbetar på uppdrag av Gran Canaria turistbyrå för att främja turistnäringen”.

Dessa personer arbetar oftast i de turisttätaste områdena så som Playa del Inglés och Puerto Rico, och när de fått konsumentens intresse sätter de dem i en taxi som tar dem till ett försäljning kontor i Arguineguín, Club Puerto Atlantico, Avda Los Canarios 3. Väl där kommer de att föras till en presentation av en Medlems Klubb som heter Voyager Travel som varar i flera timmar!

Voyager Travel erbjuder löften om stora rabatter på resor och andra produkter. Löften som ytterst sällan är sanna, och efter att jag sett ett stort antal klagomål från deras konsumenter kan jag meddela att det knappast finns något att kalla “rabatterat” i den här klubben!

Många turister lämnar Gran Canaria helt utmattad efter denna erfarenhet och känner sig lurade och förda bakom ljuset. Tror du denna turist någonsin kommer att komma tillbaka till ön? Tror du de kommer att rekommendera detta resmål för familj och vänner?

Själv tror jag uppriktigt sagt inte det, och med all säkerhet kommer det att rådgiva familj och vänner att hålla sig borta från denna destination.

Myndigheter på Gran Canaria, ha Gran Canarias turistkontors anseende i åtanke och AGERA NU!

Wunschurlaub SL
Centro Comercial Eurocenter
Avda Moya 6, Local 177
San Bartolomé de Tirajana – Gran Canaria

Day International Marketing SL
Avda Los Canarios 3 (Club Puerto Atlántico)
Arguineguín – Gran Canaria

Voyager Travel
www.voyager-travel.net
http://www.voyagertravel.eu

Om du vill ha mer information, var snäll att kontakta oss.
Association Mindtimeshare
customercare@mindtimeshare.com
www.mindtimeshare.com

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus Holiday Clubs, Canary Islands, Swedish, Warnings and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.