LTXP Marketing, Lifetimexperience veranderd van naam maar niet van opzet!

Met vraagt zich altijd af waarom een bedrijf dat netjes werkt en afleveren wat ze beloven, ineens besluiten om van naam te veranderen en ook hun website.

Dat is dus het geval van Lifetimexperience die zichzelf in een nieuw jasje hebben gestoken en opduiken onder de naam LTXP Marketing.

Maar gelukkig hoeven wij niet onze vorige artikelen te veranderen want de werkwijze blijft in principe hetzelfde. (De vorige artikelen zijn voor Nederlands http://wp.me/p1kmoi-2S in het Frans http://wp.me/p1kmoi-iu en Duits http://wp.me/p1kmoi-2X )

LTXP Marketing met website www.ltxpmarketing.com geregistreerd op 3 februari 2012, zegt een Internationaal Marketing bedrijf te zijn met verschillende services.

Hun hoofdkantoor is in Benalmadena aan de Costa del Sol en voor contact kunt u bellen naar +34 952 660 442  of Fax: +34 952 577 056

Wat niet echt duidelijk wordt gemaakt op de website is dat zij ook Timeshare Eigenaars bellen en een registratie formulier toesturen om te zien of zij in aanmerking komen voor een verkoop van hun timeshare aan klanten van LTXP Marketing. Eenmaal geregistreerd wordt de timeshare eigenaar uitgenodigd in een hotel in Nederland of België voor een persoonlijk gesprek. De hotels die worden gebruikt zijn bijvoorbeeld de Crown Plaza in Brussel of Hotel IBIS in Utrecht.

In dit gesprek wordt de timeshare eigenaar uitgelegd hoe de verkoop in het werk zal gaan, en zoals we wel vaker hebben gehoord ook LTXP Marketing heeft verschillende coöperatieve bedrijven die klaar staan om de timeshare over te kopen.

Onder andere worden er als bedrijven de Viva Club en Lifetimexperience genoemd. Dat zijn dus dezelfde bedrijven als LTXP Marketing, dus hoezo dat deze willen overkopen via hun?

Tijdens deze ontmoeting of gesprek waar de timeshare eigenaar zijn timeshare van de hand doet aan LTXP Marketing wordt het wel duidelijk dat er verschillende voorwaarden aan verbonden zijn. Een van deze voorwaarden is dat de timeshare eigenaar lid wordt van de Viva Club. Dat kost omme nabij de 10.000€!

Een heel bedrag, maar er is ook een ander onderdeel van deze verkoop die de kans geeft om dit geld terug te krijgen.

Een investering systeem via een Zwitsers bedrijf Incentive Capital Return. ICR is dus in Switzerland en heeft een website http://incentivecapitalreturn.com die in november 2011 werd geregistreerd bij dezelfde persoon die de websites van LTXP en LifetimeXperience registreerde!

Op de website van Incentive Capital Return is er zelfs een aankondiging van een Jaar congres in Spanje.

Degene die wel vaker ons blog bezoeken weten nu wel dat dit allemaal heel bekend in de oren klinkt, en helemaal als je het vorige artikel leest van LifetimeXperience en het cash back plan dat voorheen werd uitgegeven onder de naam RPI Redemption Plan. Heel toevallig ook gelegen in Switzerland.

Lieve mensen, wij zouden dit blog niet schrijven als het niet was dat wij ondertussen een heleboel klachten hebben ontvangen van de verschillende timeshare eigenaars die dus hun timeshare probeerden te verkopen via LifetimeXperience.

Na het betalen van de duizenden euro’s, vonden zij zichzelf met een lidmaatschap in Viva Club waar nooit iemand iets van ontvangt, hun oude timeshare nog steeds op hun naam en ook de rekening voor de onderhoud kosten en een certificaat voor een terug gave van geld van een Zwitsers bedrijf dat nooit gehoor geeft aan e-mails of andere post.

Bent u uitgenodigd door LTXP Marketing voor een gesprek? Laat het ons weten!

ENGLISH VERSION http://wp.me/p1kmoi-m4

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus resale companies, Costa del Sol, Dutch, Warnings and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to LTXP Marketing, Lifetimexperience veranderd van naam maar niet van opzet!

  1. frans says:

    Wij zijn per telefoon en per email gecontacteerd geweest op 3 september met de vraag om gisteren 12 september om 14 u aanwezig te zijn in hotel Van Der Valk in Oostkamp , daar werden we ontvangen door dhr. Debord om onze time sharing te verkopen. Wij zijn daar jammer genoeg op ingegaan maar hebben 14 dagen bedenktijd , nadien vonden wij dit een louche zaak toen we inlichtingen zochten op het internet en wij hier zijn tercht gekomen. Nu vraagt deze Dhr. Debord om een serieus bedrag te storten vooraleer we onze centen terug zien van onze time sharing appartement te Malaga. Als je de documenten in detail gaat gaan lezen zie je steeds een zogezegde aankoop terwijl we daar waren om te verkopen. Deze papieren zijn getekend maar gaan nu alles binnen de 14 dagen annuleren met een aangetekende zending . Wij hebben een copie van zijn paspoort en zullen nagaan of dit echt is . Kunnen jullie ons iets van respons laten weten hoe dit voor ons kan aflopen.

  2. Johan says:

    We zijn net ingegaan op een uitnodiging van ltxp marketing. De bespreking ging door in het Van der valk hotel in Diegem. We zouden onze timeshare kunnen verkopen voor 25000 EUR mits betaling van een luttele 2220 EUR. We kwamen niet in aanmerking voor de VIVA CLUB omdat we niet genoeg op vakantie gaan en zodoende niet voldoende kunnen profiteren van de formule.
    Goed dat ik deze blog lees zodat ik er zeker niet op zal ingaan. Want eerlijk gezegd leek het me een zeer aannemelijke uitleg. Bedankt hiervoor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.