Opgepast voor www.timeshare-verkopen.com !

Een nieuwe website onder de naam www.timeshare-verkopen.com is bij ons aan het licht gebracht.

Deze website die is opgezet in Juni 2012 biedt aan om de consument the helpen met de verkoop van de timeshare.

www.timeshare-verkopen.com is een website zonder enige informatie. De timeshare eigenaar wordt uitgenodigd om een formulier in the vullen om te zien of zij in aanmerking komen voor de verkoop van hun timeshare.

Er wordt op verschillende plaatsen gemeld dat deze service 100% gratis is!

Dat is dus helaas niet het geval!

Na het invullen van het informatie formulier wordt de timeshare eigenaar (te) snel gebeld met het goede nieuws dat er een koper is voor zijn timeshare.

Er moet alleen wel een garantie worden gegeven in de vorm van een krediet kaart nummer. Deze garantie is in principe voor het geval de verkoper zich op het laatste moment terug trekt en niet de eigenaars papieren opstuurt. In dat geval neemt het bedrijf een bedrag van 1200 euro van de rekening voor de onkosten.

Dus niet! Het bedrag van 1200€ wordt gelijk van de rekening gehaald en het is afwachten of de verkoop doorgaat, hoewel wij het ergste vrezen.

Wees alstublieft op uw hoede voor dit soort bedrijven. De website heeft geen telefoon nummer, er is geen adres, er is niets om op terug te vallen!

Het vragen van een vooruit betaling bij verkoop van timeshare is wettelijk NIET toegestaan. Het doorgeven van uw krediet kaart nummer aan dit soort bedrijven is niet aan te raden daar het zelden voorkomt dat het geld inderdaad niet wordt afgehouden voor er een verkoop plaats vind.

Hebt u contact gehad met iemand via www.timeshare-verkopen.com ? Laat het ons weten via  email naar customercare@mindtimeshare.com of een berichtje op ons blog.

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus resale companies, Dutch, Warnings and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Opgepast voor www.timeshare-verkopen.com !

  1. J_A_K says:

    Ik heb ook mijn timeshare hier te koop aangeboden, ik kreeg een vriendelijke nederlandse dame aan de lijn die mijn gegevens wilde hebben. Een paar dagen later had ze ook een koper, en ik zou geld krijgen voor mijn lening. Maar dan moest ik ook even € 1200 betalen via de mastercard die ik later dan weer terug zou krijgen.
    Toen ik vroeg om iets op papier te krijgen, of om garanties te krijgen dat ik mijn geld terug zou krijgen, gaf ze aan dat ze pas iets gingen doen als ik betaald had…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.