Half Moon Holdings of HM Holdings, de timeshare doorverkoop met een fikse vooruit betaling

Het lijkt erop dat Half Moon Holdings of HM Holdings in Torre del Mar in Spanje een Nederlandstalige persoon heeft aangenomen en druk  aan het bellen zijn naar Nederlands sprekende timeshare eigenaars.

Timeshare eigenaars die hun naam invullen op de website www.timeshare-verkopen.com  worden al snel terug gebeld door de dame of heer van Half Moon Holdings met het goede nieuws dat er een koper is gevonden.

Het enige wat HM Holdings nodig heeft van de Timeshare eigenaar is een garantie betaling, om er zo zeker van te zijn dat hij zich niet terug trekt uit de verkoop.

Dit klinkt misschien wel heel geloofwaardig, maar wij willen alle timeshare eigenaars erop wijzen dat het vragen van een vooruit betaling bij een timeshare doorverkoop tegen de WET ingaat.

Volgens de Europese Richtlijnen is dit niet toegestaan, en welk timeshare doorverkoop bedrijf dan ook moet zich hier aan houden.

Nadat de timeshare eigenaar de aanbetaling heeft gedaan, krijgt hij meestal niets meer te horen van Half Moon Holdings en de timeshare wordt niet verkocht!

Half Moon Holdings heeft een website www.hmholdingsonline.com waar als adres van dit bedrijf een postbus wordt vermeld:

Apartado de Correos 173, Torre del Mar, 29740 Málaga

Dat is vreemd voor een verkoop kantoor waar wordt gezegd dat de klanten zitten te wachten met een aanbetaling voor de timeshare!

Het contact nummer voor HM Holdings is 0034 951 237 442

Email: admin@hmholdingsonline.com

Als u bent gebeld door HM Holdings of Half Moon Holdings met een verhaal over een koper voor uw timeshare, wees dan uiterst voorzichtig en doe zeer zeker niet een aanbetaling voor deze verkoop. Geef ook uw krediet kaart gegevens niet over de telefoon!

Als u gebeld bent door Half Moon Holdings met telefoon nummer +34 951237442 laat het ons dan weten.

U kunt ons schrijven naar customercare@mindtimeshare.com of een commentaar achterlaten op dit blog.

ENGLISH VERSIONhttp://wp.me/p1kmoi-9p

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus resale companies, Costa del Sol, Directive, Dutch, Warnings and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Half Moon Holdings of HM Holdings, de timeshare doorverkoop met een fikse vooruit betaling

 1. Huub says:

  Unfortunately, I’ve gone into the sea with a rogue organization. At the address, Apartado de Correos 173, Torre del Mar, 29740 Málaga, show phone no longer accessible.
  They have the ‘mediation money “already included.
  Let’s hope that our timeshare has not actually changed hands is passed so that we have something …

  Huub

 2. Anne says:

  Bleiben Sie ganz von Half Moon Holdings und beachten Sie alle Informationen, die von Herrn Garcia-Website hier gegeben. Half Moon Holdings halten Ihnen mitteilt, dass sie einen Käufer für Ihre Timeshare / Teilzeitwohnrechte haben. Gleichzeitig nehmen sie eine Zahlung von Ihnen, dass sie sagen, haben Sie erstattet! NICHT ihnen keine Zahlungen. Sie kaufen ein anderer Feiertag Mitgliedschaft (PRINZIP TRAVEL) sage Ihnen, dass dies gekauft, damit sie zu Ihrem eigenen zu verkaufen hat. Ich musste meine Kreditkarte Comany beteiligt und sie erstattet ALOL das Geld Half Moon Holdings übernommen hatte. Von Februar 2012 Ich habe nicht ein Wort von HMH das gehört. Bitte beachten Sie alle Nachrichten AUF DIESER WEBSITE zu verlieren MEHR GELD

 3. Don Robinson says:

  Had a bad experience with them.Advise to leave alone.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.