Operation Voyager Deel 2. Wat is er gebeurd bij de rechter?

Zoals beloofd, hier het laatste nieuws over wat er is voorgevallen nadat de Politie van Gran Canaria een inval heeft gedaan in de kantoren van Voyager Travel, Lifestyle Holidays, Reclaimgc en andere.

Alle die werden gearresteerd hebben een verklaring afgelegd. Alhoewel niemand is opgesloten zijn er verschillende van de groep die zich nu elke 1ste en 15de van de maand moeten melden bij de rechtbank.

In het nieuws wordt er gesproken over het feit dat de rechter niet alle punten van de aanklacht heft geaccepteerd en geweigerd heeft om deze op te nemen.

De rechter heeft ook geen toestemming gegeven voor de registratie van de kantoren zelf.

Mindtimeshare werkt samen met een zeer ervaren en professioneel advocaten bureau, and gaat ook appelleren tegen deze feiten.

Wij hebben de volste vertrouwen in deze zaak en de advocaten en weten dat met hun ervaring wij op de goede weg zitten.

We wisten uiteraard vanaf het begin dat dit een harde en moeilijke strijd zou worden, maar omdat wij niets anders verwachtten waren wij op deze uitdaging voorbereid. Dit is enkel nog maar het begin!

Een politie inval waar 76 mensen zijn gearresteerd kan natuurlijk niet zomaar van tafel worden geveegd onder het motto dat dit een laster campagne is van èèn persoon.

Wij zijn ons bewust van de publicaties tegen Mindtimeshare op de websites van de boven genoemde bedrijven. Dat was te verwachten en komt niet als een verrassing. Maar laat u niet zomaar overtuigen, want de feiten zijn dat er hier 76 mensen gearresteerd werden!

Wij hebben ook gehoord van mensen die naar Club Puerto Atlantico zijn gegaan deze week of hebben gebeld naar de receptie, dat er wordt verteld dat het bedrijf enkele dagen op vakantie is. Maar dat ze gauw weer opengaan. Waarom vertellen zij niet de waarheid, ze hebben toch niets te verbergen?

Wij willen er hier graag nog eens op aandringen dat alle slachtoffers van boven genoemde bedrijven die nog niet met ons hebben gesproken, om zo snel mogelijk contact op te nemen. Wij hebben uw getuigenis nodig!

Wij kunnen dit niet zo laten gaan, en net doen alsof er niets gebeurd met de toeristen die op vakantie komen in Gran Canaria.

U kan ons emailen naar customercare@mindtimeshare.com en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact me u op.

Dit is alleen nog maar het begin en wij zijn er klaar voor!

ENGLISH VERSION

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus Holiday Clubs, Canary Islands, Dutch and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.