Pers Bericht – Politie inval “Operation Voyager Travel”

 

Van de Associación Mindtimeshare 

1 Oktober 2013

 

Op 22 juli 2013 is de Spaanse nationale politie overgegaan tot de arrestatie van 74 mensen in het zuiden van het eiland Gran Canaria.

Deze politieactie was het resultaat van een klacht die eerder was ingediend door de Associación Mindtimeshare op het hoofdbureau van politie van de Canarische Eilanden, Las Palmas de Gran Canaria.

De klacht die de Associación Mindtimeshare heeft neergelegd bevatte een gedetailleerde beschrijving van de “modus operandi” van deze georganiseerde groep / bende. Deze klacht is ook gebaseerd op de bewijsstukken van 60 klachten van consumenten die als geheel het bewijs zijn van de vermeende fraude die wordt gepleegd door deze georganiseerde bende.

De verklaringen afgelegd door de verschillende arrestanten bevestigen grotendeels de punten beschreven in de aanklacht van Mindtimeshare.

De slachtoffers van deze vermeende fraude zijn hoofdzakelijk toeristen die het eiland van Gran Canaria aan het bezoeken waren.

Naar aanleiding van de vrijlating van de gedetineerden ontstond er enige verwarring bij het publiek, vooral na een verschijning in de lokale pers van de verantwoordelijken van deze vermeende criminele bende.

Mindtimeshare koos ervoor om niet te reageren op deze publieke verklaringen van de arrestanten in afwachting van de officiële informatie van de politiële en justitiële autoriteiten.

Zodra wij toegang hebben gekregen tot de documenten van de politie en de rechtbank zijn wij nu in een positie om te rapporteren over wat er werkelijk is gebeurd.

Als gevolg van dit politie optreden, werd een vooronderzoek ingesteld bij de rechtbank van San Bartolome de Tirajana.  In dit vooronderzoek zijn 7 mensen aangeklaagd wegens vermeende misdaden van fraude en criminele vereniging.

Onder degene die aangeklaagd zijn bevinden zich de belangrijkste leiders, die verdacht worden van de vermeende bende: Eugen Friedrich Kaiser, van Duitse nationaliteit, en de Britse Paula Louise Beatson.

Het aantal vermoedelijke slachtoffers groeit. Mindtimeshare heeft tot nu toe 332 klachten ontvangen en die kunnen worden opgeteld bij de 134 klachten ontvangen door de OMIC in Mogan en de tientallen andere gevallen die zijn ontvangen bij de ECC, het netwerk van Europese Consumer Centrums in de  verschillende Europese landen.

Mindtimeshare heeft zich aangemeld als particuliere aanklager in deze gerechtelijke procedure met de volgende bedoelingen:.

1º – Het verdedigen en een eventuele schade vergoeding voor de vermeende slachtoffers.

2º – Het bevorderen van het bestaand onderzoek dat wordt uitgevoerd bij de Sociale Verzekeringsbank en de Nationale  Spaanse Schatkist (belastingen), want er is voldoende bewijs om te geloven dat er waarschijnlijk andere strafbare feiten met betrekking tot arbeidswetten en belastingen zijn gepleegd.

3º – Te voorkomen dat deze vermeende criminele groep verder actief blijft. De informatie afkomstig van consumenten en andere bronnen aan Mindtimeshare geven aan dat deze bende in het geheim actief is en van plan is om terug te keren in de nabije toekomst.

Het is zeer zeker onaanvaardbaar dat de Spaanse overheid dit zou toestaan en ​​dat deze verdachten van misdaden van fraude en criminele vereniging verder actief blijven alsof er niets was gebeurd.

In volgende communicaties onthullen wij in detaille welke “modus operandi” wordt gebruikt door deze bende.

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via de email; customercare@mindtimeshare.com

Getekend:  Asociación Mindtimeshare

www.mindtimeshare.com

www.mindtimeshare.me

Versión Epañola http://wp.me/p1kmoi-11K

English Version http://wp.me/p1kmoi-11U

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus Holiday Clubs, Canary Islands, Companies closed down, Dutch, Warnings and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Pers Bericht – Politie inval “Operation Voyager Travel”

  1. ROBERT says:

    Ik heb na mijn laatste brief aan de fraudeurs waarvan ik U ook een copy heb gestuurd nooit meer een antwoord gehad dus ik ga er van uit dat ik mijn geld kwijt ben.
    Hartelijk dank voor de informatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.