Akta dig för Continental Travel!

continental

Continental Travel är ett så kallat ”resale” eller återförsäljningsföretag som är baserat i södra Spanien.

Continental Travel ringer upp personer som äger TimeShare och erbjuder hjälp med att sälja vidare deras vecka då de hävdar att de har hittat en intresserad köpare. Erbjudandet är självklart mycket förmånligt och de tar inte ut någon som helst provision eller betalning för sitt jobb, men man måste teckna en försäkring på X antal hundra (eller tusen) euro. Dessa pengar, menar de, får man igen då köpet gått igenom, vilket tar runt 6 veckor.

Det enda problemet är att det finns ingen köpare och affären blir aldrig av.
Dessutom går dom emot den nya Europeiska TimeShare Direktiven då de tar emot betalningar i förskott, vilket är strikt förbjudet.

Continental Travel uppgifter är:

Tel : (+34) 634 072 880

Fax : (+34) 917 693 079

Email : continentaltravel@inbox.com

Adress : Calle de la Basilica 19, 28020 Madrid – España.

Vi vet att företaget nu kontaktar konsumenter på den svenska / scandinavian marknaden. Är ni drabbade? Var snälla att kontakta oss för hjälp och råd

ENGLISH VERSION

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus resale companies, Swedish, Warnings and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.