Uniglobe Travel of Viajes Uniglobe een verdacht verkoops bedrijf in Madrid

Uniglobe

Een nieuw bedrijf met de naam Viajes Uniglobe of Uniglobe Travel is bij ons aangemeld door verontruste consumenten. Vorige week schijnen zij actief te zijn begonnen met bellen  en het lijkt erop dat ze vooral Nederlands sprekende Timesharing eigenaars bellen.

Uniglobe belt de timeshare eigenaar met een aantrekkelijk aanbod. Zoals zij uitleggen, zij verkopen timesharing aan de grotere bedrijven die dit aankopen om vakanties te verschaffen aan hun werknemers. Deze bedrijven kopen in grote getallen weken of punten op, dus een verkoop is gegarandeerd.

Ook betalen zij een goed bedrag en er wordt al snel gesproken over 20, 30 of wel 40 duizend euro voor het lidmaatschap.

Om deze verkoop te regelen moet de timeshare eigenaar een contract tekenen en opsturen. De koper maakt dan het geld over aan Viajes UniGlobe en zij op hun beurt sturen dit bedrag door aan de Timeshare eigenaar.

De eigenaar betaald geen commissie tot zij een bericht ontvangen dat de overschrijving van het geld is gedaan. Klinkt dat goed of niet?

Het klinkt goed, maar als je heel goed tussen de regels door leest zit er zeer zeker best wel een addertje onder het gras. De overschrijving van het geld wordt bevestigd, maar er is geen sprake van de ontvangst van het bedrag. Dus de eigenaar moet ongeveer 3000 euro in commissie overmaken uiterlijk 2 dagen na bevestiging dat het geld zogenaamd is overgemaakt…niet als het is ontvangen.

En als het nu eens nooit aankomt? Hoe makkelijk is het om een bank overschrijving te vervalsen op de computer? Waarom doen ze zo moeilijk als het makkelijk kan? Is het niet logischer als ze gewoon de commissie van het bedrag aftrekken voor ze het overmaken?

Contact gegevens voor dit bedrijf zijn:

Viajes UniGlobe S.A. Adres: Calle Salas 4 28006 Madrid – España

Telefoon: +34 634 109 957 en Fax: +34 911 811 419

Email: viajesuniglobe@europe.com en website www.uniglobetravel.com.ve

De website is een verhaal op zich, want dit is een bestaande website van een reisburo in Venezuela! Dus dat heft total NIETS met een bedrijf in Spanje te maken, geen reisbureau en ook geen timeshare verkoop.

Wees op uw hoede als u wordt gebeld door Viajes UniGlobe of UniGlobe Travel, en betaal zeer zeker geen geld voor deze vreemde verkoops transactie.

Als u bent gebeld door Viajes UniGlobe via het nummer 0034 634109957 laat het ons dan weten via een mailtje naar customercare@mindtimeshare.com of een berichtje op het blog.

ENGLISH VERSION

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Bogus resale companies, Dutch, Warnings and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.