Hebt u een onverwacht telefoontje van Carlos Estevez een juridisch kantoor van Madrid ontvangen?

Captura de pantalla 2016-04-11 a la(s) 09.09.06

Er is wederom gebeld door een verdacht bedrijf dat doet alsof hij een “Juridisch” kantoor is onder de naam van Carlos Estevez

Op het moment zijn deze onverwachte belletjes voornamelijk gericht op Nederlands sprekende timeshare-eigenaren.

De agent die belt vanuit het kantoor van Carlos Estevez beweert dat ze kantoren hebben in zowel Madrid (Spanje) als Faro (Portugal) en dat zij zijn aangesteld om een ​​liquidatie van een Cashback bedrijf te verwerken.

De agent legt uit dat via de rechtbank in Spanje, er geld is toegekend aan de slachtoffers van bepaalde Cashback bedrijven en deze aanzienlijke bedragen zijn gereserveerd om te worden uitbetaald aan deze slachtoffers. Er wordt gesproken over bedragen omme nabij de € 30,000.

Om dit geld te claimen, zal de consument een 10% griffierecht en administratiekosten moeten betalen via een bank overschrijving.

Om geloofwaardigheid te geven aan dit verhaal sturen zij verschillende documenten via email, die zogenaamd afkomstig zijn van de Spaanse rechter en een vertaling in het Nederlands.

Bedrijfsgegevens van Carlos Estevez zijn:

Adres in Spanje: Paseo de la Castellana 42 28046 Madrid en in Portugal: R. Manuel Ascensão, 8000 Faro, Portugal

Telefoon: Spanje: (34) 602 542 505 Telefoon: Portugal (35) 121 584 2500 Fax: (34) 911 980 652

Web: www.carlosestevez.org Email: info@carlosestevez.org

Onderzoek toont aan dat er geen juridische kantoren bestaan in Spanje en Portugal onder de naam Carlos Estevez.

Het bovenstaande bedrijf bestaat zeer zeker niet en wij raden dan ook heel sterk af om geld te storten naar dit bedrijf!

Als u bent gebeld door iemand die zegt dat hij werkt voor het kantoor van Carlos Estevez in Madrid of Faro, laat het ons dan weten.

U kunt ons mailen op customercare@mindtimeshare.com of plaats een reactie op deze blog.

ENGLISH VERSION  http://wp.me/p1kmoi-1Kj

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Dutch, Legal Services, Mediation services, Warnings and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hebt u een onverwacht telefoontje van Carlos Estevez een juridisch kantoor van Madrid ontvangen?

  1. Stofmeel says:

    Ik ben benaderd door Carlos Vestevez per mail en de dhr.. Jan Rens die bel mij altijd ik heb al geld over gemaakt en nu moet ik weer geld over maken en merkte dit te laat toen had ik al een hoop geld over gemaakt maar nou zou ik voor de laatste keer geld moeten over maken ik heb daar een brief van gekregen met een stempel er op dat dit echt de laatste keer is wat moet ik nu doen

  2. Annemiek says:

    ik ben benaderd door Carlos velezanfor en heb al een geld bedrag over gemaakt en nou zou ik voor de laatste keer zijn Carlos daar mail ik mee en dhr. Jan Rens daar wordt ik door gebeld, en nou zou ik voor de laatste keer geld moeten over maken en dan krijg ik mijn geld terug ik merkte het te laat dat ik geen geld mag over maken naar nou heb ik een brief gekregen daar in staat dat dit echt de laatste keer is met een stempel er op van El/lacetario Judicial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.