Timeshare Stop, een nieuw bedrijf in Nederland voor Timeshare annuleringen.

A cold caller

Een nieuw bedrijf dat timesharing voor u annuleert is tot onze attentie gebracht deze week. Dit bedrijf werkt onder de naam Timeshare Stop.

Dit bedrijf is maar kort geleden opgezet en hun website www.timesharestop.nl is van recente registratie in October 2014. (www.timesharestop.co.uk en www.timesharestop.de)

Op deze website wordt gezegd dat Timeshare Stop een onderdeel is van Global Timeshare Terminal, een bedrijf dat in December is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Het komt vreemd over dat er op de website referenties staan van klanten die zeggen dat zij zijn geholpen nog voordat het bedrijf was opgezet in October 2014.  Hoe is dat mogelijk?

De website geeft hoofdzakelijk informatie over de mogelijkheid om actie te ondernemen tegen RCI en de verschillende grotere resorts. Iets wat we ook hebben gezien bij een bedrijf dat Timeshare Release heet en die is aangesloten bij de groep van ITRA de International Timeshare Refund Action.

Timeshare Stop heeft een adres in Amersfoort op de Hardewareweg 4. Dit is een business park waar meerdere bedrijven op hetzelfde adres staan ingeschreven.

De telefoon nummers voor Timeshare Stop zijn voor Nederland +31 33 4546742, Duitsland +49 0800 180 0271 en Engeland +44 0800 014 8120

Als een algemeen commentaar willen wij de Timeshare Eigenaars er op wijzen dat u altijd voorzichtig moet zijn met welk bedrijf dan ook die u een door verkoop of annulering van uw Timesharing aanbiedt. Ga alles goed na en spreek ook altijd eerst met uw resort over de mogelijkheid van annulering of terug gave van de timesharing, voordat u geld betaald aan een ander bedrijf voor deze service.

Mocht u contact hebben gehad met Timeshare Stop uit Nederland, dan horen wij dat graag van u. Misschien heeft u met ze gesproken?

U kunt ons een mailtje sturen naar Customercare@mindtimeshare.com of een commentaar op dit blog zetten.

 ENGLISH VERSION

DEUTSCH

About mindtimeshare

Mindtimeshare SLU is registered Company reg number: B35957182 Mindtimeshare provides assistance to timeshare owners who have been defrauded by holiday clubs and bogus resale companies. The Mindtimeshare project was launched in February 2011. After dealing with timeshare members over several years who had been defrauded by numerous bogus companies and for large amounts of money, I considered launching an Organisation to help timeshare owners that have been targeted by bogus companies. On this blog you can find information about the different active scam companies and their “modus operandi” and also place comments, ask questions and see comments from other consumers who have the same doubts or have been through the same experience. Mindtimeshare has resulted in a huge success and has received the back up from not only timeshare consumers but also from the professionals in the timeshare Industry. Mindtimeshare helps timeshare owners who have been scammed by bogus Discount Holiday Clubs; bogus cash back companies; fraudulent timeshare resale companies; bogus class action companies and false lawyers and notaries. We offer professional answers and advice to Timeshare users. If you want to send an email instead of posting a comment on the blog please do so by emailing: customercare@mindtimeshare.com
This entry was posted in Dutch, Legal Services, Mediation services, Tips & Advice, Warnings and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.